044/522-000

O nama

Uslužni obrt „Alan Đozić Consulting“ osnovan je 4. rujna 2007. godine. Od tada, tim stručnjaka s iskustvom rada u javnom, privatnom i civilnom sektoru, uspješno pomaže svojim klijentima u područjima poduzetništva, energetike, poljoprivrede, zaštite okoliša, gospodarenja otpadom, turizma i ruralnog razvoja pri donošenju pravilnih i racionalnih strateških i financijskih odluka.

Brojna mikro, mala, srednja i velika poduzeća, jedinice lokalne i područne samouprave, javne i privatne ustanove, udruge i neprofitne organizacije, koristilo je usluge našeg tima, posebno prilikom natječaja za financiranje razvojnih projekata iz EU fondova. Obiteljska poljoprivredna gospodarstva uz pomoć naših stručnjaka, osigurala su bespovratna novčana sredstva za izgradnju i proširenje proizvodnih kapaciteta, kupnju nove mehanizacije i povećanje konkurentnosti. reference

Dio stručnog tima zadužen je za svakodnevno praćenje aktualnosti iz oblasti turizma, poljoprivrede i ruralnog razvoja, što podrazumijeva i najave natječaja pripadajućih mjera ruralnog razvoja, tržišnih potpora i poticaja. Zanimanje i potrebe za uslugama naših stručnjaka dovoljno je naznačiti putem ove stranice kontakt, nakon čega će ubrzo uslijediti naš odgovor i prijedlog suradnje, kojom se Vaša poslovna ideja može pretvoriti u projekt koji će se pozitivno potvrditi na tržištu.

 

Ured

Trg hrvatskih branitelja 8
44000 Sisak
Hrvatska

Kontakt

Telefon: 044/522-000
Email: info@alandjozic-consulting.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 8 - 16h

Alan Đozić kontakt