044/522-000

Nova knjiga: Jestive gljive i recepti

Iz tiska je izašla knjiga JESTIVE GLJIVE I RECEPTI autora Matije Josipovića i Vere Somek-Valjak, a kojoj je nakladnik ABECEDA AGRO d.o.o.

Knjiga JESTIVE GLJIVE I RECEPTI ima 148 strana (format je 15,50 x 24 i mekog je uveza) na kojima će se ljubitelji gljiva upoznati s 80 vrsta jestivih gljiva i s 45 gljivarskih recepata s nekima od gljjiva opisanih u knjizi. Uz svaku vrstu gljiva pruža se detaljna informacija o pojedinoj gljivi i fotografija koja je, najčešće, napravljena na samom staništu te napomena na kojoj stranici možete potražiti recept. Isto tako, uz svaki recept navedene su potrebne namirnice, postupak pripreme, posluživanje, savjet i fotografija koja prikazuje kako jelo u konačnici izgleda.

Knjiga je namijenjena i početnicima i naprednim gljivarima, jer pruža detaljne opise i najnovije informacije o jestivosti, napisana je po trenutno važećoj sistematizaciji gljiva, a namijenjena je i sladokuscima koji žele uživati u čarima maštovite kuhinje i okusima i aromama gljiva.

Knjigu JESTIVE GLJIVE I RECEPTI po cijeni od 15 € (cijena uključuje poštarinu unutar Hrvatske) možete naručiti ISKLJUČIVO putem obrasca za naručivanje: https://abeceda-agro.hr/jestive-gljive-i-recepti. Po primitku narudžbenice i Vaše uplate knjiga će za nekoliko dana stići na Vašu adresu.

Ured

Trg hrvatskih branitelja 8
44000 Sisak
Hrvatska

Kontakt

Telefon: 044/522-000
Email: info@alandjozic-consulting.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 8 - 16h

Alan Đozić kontakt