044/522-000
  • Naslovnica
  • Aktualnosti
  • Započelo izdavanje ugovora za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Započelo izdavanje ugovora za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala

Agencija za plaćanja započela je s izdavanjem ugovora o financiranju korisnicima potpore iz operacije 5.2.1. "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala" koja se provodi u okviru mjere M05 "Obnavljanje poljoprivrednog proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama i katastrofalnim događajima te uvođenje odgovarajućih preventivnih aktivnosti", a financira se iz sredstava Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. 

Za operaciju 5.2.1 zaprimljena su 173 zahtjeva za potporu.Ugovori se izdaju korisnicima čiji su zahtjevi za potporu prošli 1. fazu obrade te su im izdane odluke o rezultatu administrativne kontrole. Obzirom da se zahtjevi obrađuju prema redoslijedu utvrđenom na temelju broja deklariranih bodova i ostalim prihvatljivim korisnicima bit će izdavane odluke o rezultatu administrativne kontrole te ugovori o financiranju nakon dovršetka 1. faze obrade pojedinog zahtjeva. 

Zahtjevi za potporu na ovom natječaju podnosili su se od 2. listopada 2017. godine do 02. siječnja 2018. godine, a intenzitet javne potpore iznosi do 100% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Korisnici su:

  • fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika  

Cilj: 

  • obnova poljoprivrednog potencijala odnosno dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima  

 

Ured

Trg hrvatskih branitelja 8
44000 Sisak
Hrvatska

Kontakt

Telefon: 044/522-000
Email: info@alandjozic-consulting.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak: 8 - 16h

Alan Đozić kontakt